Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Błędem jest grillowanie mięsa bez uprzedniego zamarynowania....
fot. 123rf.com/dannyburn

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Brak marynaty

Błędem jest grillowanie mięsa bez uprzedniego zamarynowania. Szefowie kuchni zalecają, aby marynować mięso dzień przed grillowaniem. Jeśli nie macie tyle czasu, to już 15 minut pogłębi smak dania.

Zobacz również

Polska flaga przed parlamentem w Ottawie. Miesiąc polskiego dziedzictwa w Kanadzie

Polska flaga przed parlamentem w Ottawie. Miesiąc polskiego dziedzictwa w Kanadzie

Festiwal Kwiatów na przedzamczu Książa, co i za ile można zjeść i kupić bez biletu?

Festiwal Kwiatów na przedzamczu Książa, co i za ile można zjeść i kupić bez biletu?

Polecamy

Pojazdy wojskowe na drogach. Jest komunikat armii

Pojazdy wojskowe na drogach. Jest komunikat armii

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie