MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli masz śledzie z solanki, to wymagają one odpowiedniego...
fot. Katarzyna Puczyńska

Śledzie po kaszubsku na przystawkę. Przepis na słodko-kwaśną rybę z cebulką i rodzynkami. Najlepszy przepis na tradycyjne śledzie

Śledzie po kaszubsku. Krok 1

Jeśli masz śledzie z solanki, to wymagają one odpowiedniego przygotowania: wypłucz śledzie w zimnej wodzie, zalej nową i odstaw na 30 minut, następnie ponownie je wypłucz, zalej wodą, dodaj mleko i zostaw na około godzinę, do odpowiedniego smaku (mają być mniej słone).

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 12.05 w Żaganiu

NOWE
Przegląd tygodnia od 12.05 w Żaganiu

Tygodniowy przegląd prasy w Biłgoraju, (12.05-18.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Biłgoraju, (12.05-18.05.2024)

Polecamy

Hulajnoga elektryczna. Czy wiesz gdzie powinieneś zaparkować?

Hulajnoga elektryczna. Czy wiesz gdzie powinieneś zaparkować?

Najwyższa i najniższa emerytura na Warmii i Mazurach

Najwyższa i najniższa emerytura na Warmii i Mazurach

Od owoców puchną ci usta? Sprawdź, czy to nie jest ten specyficzny rodzaj alergii

Od owoców puchną ci usta? Sprawdź, czy to nie jest ten specyficzny rodzaj alergii