Specjal Pub
Pani Paulina trafiła do branży gastronomicznej 4 lata temu i jak mówi przygoda ciągnie się dalej.
- Na początku pracowałam jako kelnerka, ale gdy nadarzyła się okazja, aby uczestniczyć w szkoleniu barmańskim bez wahania zgłosiłam się do udziału i w ten sposób odkryłam jedną ze swoich pasji - wspomina.
Na co dzień pani Paulina zajmuj się przygotowywaniem drinków z karty. Jej specjalnością jest whisky sour, jednak gdy nadarzy się okazja z iskrą w oku zakasuje rękawy i zabiera się za przygotowanie swoich autorskich coctaili na bazie likierów i wspomnianej wcześniej whisky.
- Praca barmana jest magiczna - mówi. - Fundamentem tego zawodu są czary: zarówno te powstające przy użyciu shakera, jak i zaklęcia czyli dobre rady po które wiernie przychodzi część klientów.
Poza pracą Pani Paulina spełnia się śpiewając i trenując sztuki walki.
KLIKNIJ i zobacz aktualne wyniki głosowania! >>>